Автоновини

Екс-глава Lotus представив суперкар Panther Project

Фото: Ares Design

Італійське кузовне ательє Ares Design, що належить колишньому главі фірми Lotus Дені Бахар, представило суперкар під назвою Panther Project. Автомобіль, побудований на базі Lamborghini Huracan, можна назвати сучасною інтерпретацією класичного спорткара De Tomaso Pantera.

Головними відсилання до оригінальної «Пантере» є приховані фари головного світла, а також особливі бічні виступи в задній частині кузова. Купе також отримало великі колісні диски, покришки Pirelli P Zero з червоними смугами в стилі болідів Формули-1 і без стандартних ручок.

Panther оснащений модернізованим 5,2-літровим двигуном V10 від Lamborghini Huracan, віддача якого не уточнюється. Передбачається, що він буде потужніше оригінального двигуна, який на стандартній повнопривідній модифікації «Уракана» розвиває 610 кінських сил.

Суперкар Panther буде випускатися на новому власному підприємстві Ares Design, яке зараз будується в італійській Модені. Передбачається, що тираж суперкара буде строго лімітований.

Однією з останніх новинок Ares Design став позашляховик X-Raid, побудований на базі Mercedes-AMG G63. Завдяки використанню композитних матеріалів в конструкції автомобіль вийшов приблизно на 200 кг легше свого платформного «донора».

Позашляховик оснастили 5,5-літровим твін-турбо агрегатом V8, віддачу якого збільшили з 571 до 760 кінських сил. Максимальна швидкість автомобіля примусово обмежена електронікою 250 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook