Автоновини

В Україні «прорвало» ринок б / у автомобілів

За даними асоціації «Укравтопром», в листопаді вперше було зареєстровано 13 902 автомобілів. З них 6225 – автомобілі з пробігом, що на 83% більше ніж у листопаді 2016 року. Як і в жовтні, перші чотири місця в рейтингу популярності зайняли Volkswagen, Renault, Skoda і Opel.

Найбільша кількість українських номерів отримали Volkswagen і Renault – по 1058 штук. Так частка б / у Volkswagen в загальній кількості листопадових реєстрацій бренду склала 64%. При цьому зростання реєстрацій в порівнянні з листопадом 2016 року склав 56%.

При тій же кількості первинних реєстрацій (1058 од.) Зростання показників Renault в порівнянні з торішнім результатом склав 58%. Частка старих авто в загальних обсягах продажів марки – 59%.

На третьому місці з результатом 742 шт. закріпилася Skoda. У загальних первинних реєстраціях чеського бренду частка старих авто склала 55%, при цьому торішній результат збільшився практично вдвічі.

На четвертому місці рейтингу популярності – Opel. У листопаді частка вперше зареєстрованих вживаних «Опелів» склала 97% від усіх реєстрацій марки. Це 474 авто (+ 37% до АППГ).

На п’ятому місці – Ford, якому вдалося виштовхнути з цієї позиції Nissan. Минулорічний результат бренд перевищив в 2.5 рази. Кількість зареєстрованих нових і старих «Фордів» в листопаді виявилося однаковим.

Всього за одинадцять місяців поточного року в Україні було поставлено на облік 50 309 імпортованих вживаних легкових автомобілів. Це в 3.8 рази більше, ніж за аналогічний період 2016 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook