Автоновини

Porsche випробувала свій перший електрокар в зимових умовах

Фото: Autoexpress

Компанія Porsche приступила до зимовими тестів свого першого електрокара. Знімки фотошпигунів були викладені виданням AutoExpress. За їхніми даними серійна версія новинки отримав назву Mission E і буде представлена ??в 2019 році. Збірку машини налагодять на заводі в Штутгарті.

Судячи з фотографій, серійна версія електричного спорткара збереже основні стилістичні риси прототипу Mission E, представленого у 2015 року на Франкфуртському автосалоні. Основною відмінністю стануть стандартні задні двері, які замінять задніпетельні двері концепт-кара, що відкривалися проти напрямку руху.

Porsche підтвердила, що запас ходу у новинки складе близько 500 кілометрів. Зарядка акумулятора на 80% займе всього 15 хвилин. У рух машина буде, швидше за все, наводиться за допомогою двох електромоторів.

За неофіційними даними, ціни на перший електрокар Porsche будуть починатися приблизно від 90 тис. євро. Таким чином, «зелений» спорткар виявиться не дорожче базової версії моделі Panamera.

Нагадаємо, прототип Porsche Mission E був укомплектований двома електричними моторами, розташованими на передній і задній осі. В сумі агрегати розвивають більше 600 кінських сил, завдяки чому Porsche Mission E здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,5 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook