Автоновини

Дизайнер знає: Як могла б виглядати відроджена «Волга»

Газовскі «Волги» давно пішли в історію, але час від часу мимоволі задаєшся питанням: як би могло виглядати нове покоління середньорозмірних седанів? Незалежний дизайнер Сергій Барінов запропонував свій варіант відповіді, представивши проект нової «Волги», якою він її представляє.

При роботі над своїм проектом дизайнер надихався класичною «Волгою» ГАЗ-24 1970-х років і … останнім поколінням Toyota Century, в якому, на думку Сергія, витриманий ідеальний баланс між класикою і сучасністю. Риси «24-ки» в дітище Барінова розпізнаються безпомилково: хромована решітка радіатора з гранню, довгі капот і багажник, подштамповка на боковинах кузова, потужна задня стійка, хромовані дверні ручки.

Як автор розповів, робота над проектом зайняла близько тижня. Спочатку Баріинов промалював ескізи і креслення, а потім побудував по ним тривимірні комп’ютерні моделі. Крім стандартного седана, Сергій пропрацював варіант седана-позашляховика, прообразом для якого послужила повнопривідна «Волга» ГАЗ-24-95, побудована в 1973-74 рр. в п’яти примірниках спеціально для Леоніда Брежнєва.

 

Відзначимо, що моделі Баринова виконані на найвищому технічному рівні, відрізняються проробленою геометрією і високим ступенем деталей.

Інтер’єру у моделей, на жаль, немає. Сергій каже, що у нього просто не було часу на його створення, при цьому ідеї салону сформульовані.

«Ідея інтер’єру полягала в тому, що він має максимально суворі форми і два великих монітора, один з яких сенсорний і на ньому графікою показана така ж магнітола і інші прилади як на старій ГАЗ-24, але вже в цифровому вигляді. Плюс використання велюру, а не шкіри, так як надихався я японськими седанами люкс-класу, а у них велюр – в порядку речей », – розповів Барінов.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook