Автоновини

Тягач КрАЗ з фантастичним підсвічуванням по нічному Києву

Глибокої ночі, 6 грудня на Софіївську площу в Київ прибула головна ялинка країни. Її привіз спеціальний автопоїзд на чолі з сідельним тягачем КрАЗ-64431. Доставка головної ялинки країни 2018 у Київ здійснювалася за активної підтримки ПАТ «АвтоКрАЗ».

Для цієї мети було виділено сідельний тягач КрАЗ-64431, який працює на Кременчуцькому автозаводі в якості развозного. Машину прикрасили дуже ефектним підсвічуванням, яке особливо виразно виглядає в нічний час. КрАЗ-64431 доставив головну ялинку країни на Софіївську площу. Перевезення пишного 90-річного дерева видалася непростою. Ялинка виявилася дуже високою – близько 28 метрів, що зробило автопоїзд надзвичайно довгим.

Зелена красуня дивом розмістилася на 30-тонному трейлері. Перевезення настільки габаритного вантажу було пов’язане з певними труднощами. У момент, коли автопоїзд прибув в Івано-Франківську область, пішов сильний сніг. Довелося зменшити швидкість і бути напоготові. Однак дуже погані умови спровокували ДТП, коли в корму автопоїзда врізалася навантажена фура.

Добре, що п’ять чоловік, що знаходилися в машині супроводу не постраждали. Подолавши майже 800 км, автопоїзд у складі тягача КрАЗ дістався до Києва. Однак головну ялинку країни не хотіли пускати до Києва поліцейські. Правоохоронці пояснили це сильною завантаженістю вулиць. В результаті тягач КрАЗ з напівпричепом приїхав на Софіївську площу не в 14-30 як спочатку було заплановано, а до 2 годин ночі. У будь-якому випадку почесна місія виконана – цінний вантаж доставлений до місця призначення. Офіційне відкриття головної ялинки країни відбудеться 19 грудня, в День Святого Миколая.

 

ДЖЕРЕЛО: autocentre.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook