Автоновини ЛА-2017

Розробник аерокосмічної техніки показав 1150-потужний гібрид

Фото: Aria Group

Каліфорнійська компанія Aria Group, що спеціалізується на розробці технологій і компонентів для аерокосмічної техніки, представила 1150-потужний суперкар-гібрид FXE. Прем’єра новинки відбулася на мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

В основі купе лежить монокок з вуглепластика і карбонові кузовні панелі. Крім того, в конструкції використовували ряд титанових компонентів, надрукованих на 3D-принтері.

Суперкар буде доступний в двох модифікаціях. Базову версію Aria FE укомплектують 6,2-літровим атмосферним двигуном V8, дані про віддачу якого поки не наводяться. Тяга буде передаватися на задні колеса.

Крім того, новинка буде доступна з гібридною силовою установкою (версія FXE), до складу якої увійде восьмициліндровий 720-потужний агрегат, який працює разом з двома асинхронними електродвигунами, здатними видавати 540 кінських сил. Сумарна віддача агрегатів складе 1150 к.с. і 1 784 Нм крутного моменту. Електричні мотори будуть харчуватися від комплекту літій-іонних батарей ємністю 10 кіловат-годин.

Суперкар Aria FXE здатний прискорюватися з місця до 96 км на годину за 2,7 сек., а його максимальна швидкість склала 340 км на годину.

Тираж Aria FE і FXE обмежать 400 екземплярами. Ціни на суперкар починатимуться від одного мільйона доларів. Продажі новинки стартують в 2019 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook