Автоновини

Land Rover вивів на випробування новий Defender

Фото: Autoexpress

Компанія Land Rover початку випробування позашляховика Defender наступного покоління. Перші Шпигунські фотографії тестового прототипу новинки опублікувало видання Auto Express.

На знімках зображений так званий «мул» – під укороченим кузовом автомобіля, що зовні нагадує Range Rover, ховаються агрегати наступного «Дефендер». Передбачається, що британці тестують трьохдверну модифікацію моделі, так як візуально по своїй довжині прототип схожий з габаритами аналогічної модифікації попередника.

За неофіційними даними, наступний Land Rover Defender побудують на алюмінієвій архітектурі. Позашляховик запозичить багато компонентів і технічні рішення у інших нинішніх автомобілів альянсу Jaguar Land Rover (JLR). Моторна гамма повинна включити бензинові та дизельні наддувні чотирициліндрові дволітрові агрегати, а також трилітрові двигуни V6.

Як очікується, британська компанія має намір перетворити наступний Defender в ціле сімейство автомобілів, в яке увійдуть 3- і 5-дверні версії з відкритими і закритими  кузовами, розкішна модифікація, а також версія для екстремального бездоріжжя. Land Rover Defender наступного покоління повинен дебютувати в 2018 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook