Автоновини ЛА-2017

У найбільшого позашляховика Lexus збільшився обсяг багажника

Фото: Lexus

Компанія Lexus розробила п’ятимісну версію свого флагманського кросовера LX. Прем’єра новинки відбулася на автосалоні в Лос-Анджелесі. До цього така модифікація в США не продавалася. При цьому обсяг багажного відділення був збільшений до 1430 літрів. Продажі машини в США почнуться в наступному році за ціною від 86 175 доларів.

Також новинка отримала багажник на даху. Водієві в якості опції пропонується пакет систем безпеки Lexus Safety System +. Остання включає в себе систему попередження зіткнення з функцією автоматичного гальмування, адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного управління дальнім світлом і розпізнавання дорожніх знаків, а також функцію контролю за рядністю руху.

Новинка комплектується 5,7-літровим атмосферником V8, який встановлювався і на семимісний варіант. Двигун видає 383 кінських сили. Машина здатна буксирувати причіп масою до 3 175 кілограмів.

Ще однією прем’єрою Lexus на мотор-шоу стала нова модифікація кросовера RX – з трьома рядами сидінь. Через це довжина машина збільшилася на 110 міліметрів. У лінійку двигунів увійшов 3,5-літровий атмосферний бензиновий двигун V6 з потужністю 300 кінських сил (версія RX 350L). Крім того, трьохрядовий кросовер доступний з гібридною силовою установкою (варіант RX 450h), створеною на основі цього ж мотора, який працює в парі з компактним електричним двигуном. Сумарна віддача агрегатів становить 313 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook