Автоновини ЛА-2017

Mazda показала в Лос-Анджелесі оновлену «шістку» з турбодвигуном

Фото: Mazda

Компанія Mazda представила на автосалоні в Лос-Анджелесі оновлену «шістку». Продажі седана в США почнуться навесні наступного року. Ціни на машину будуть названі пізніше. Основними конкурентами новинки стануть Toyota Camry і Honda Accord.

У основу седана лягла задньопривідна архітектура FR, яку надала компанія Toyota у рамках угоди про співпрацю між двома японськими автовиробниками. Дизайн машина нагадує концепт Vision Coupe, який був показаний раніше на мотор-шоу в Токіо.

Оновлена ??Mazda 6 відрізняється від попередника злегка модернізованою передньою частиною кузова з збільшеними колісними арками і радіаторною решіткою, а також видозміненими фарами головного світла. Що стосується салону, то всередині з’явилися інша центральна консоль, інший блок управління кліматичною системою і два сенсорних дисплея.

У моторну гамму Mazda 6 увійшов 2,5-літровий бензиновий атмосферний двигун з безпосереднім уприскуванням пального і системою деактивації половини циліндрів при малих навантаженнях. Потужність модернізованого агрегату становить 192 кінських сили.

Седан також запропонують клієнтам c турбованим мотором аналогічного обсягу, який на даний момент встановлюється на великий кросовер CX-9. Віддача двигуна складе 230 і 253 кінські сили в залежності від октанового числа пального.

Нинішня Mazda 6 пропонується в Україні з бензиновими двигунами робочим об’ємом 2,0 і 2,5 літра, що розвивають 150 і 192 к.с. відповідно. Обидва мотори працюють в парі з шестиступінчастою автоматичною та механічною коробками передач. Ціни на седан починаються від 589 000 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook