Автоновини

Глава Jeep підтвердив гібридний Wrangler

Фото: Jeep

У 2019 році компанія Jeep випустить гібридну модифікацію позашляховика Wrangler нового покоління. Про це виданню Motor Trend розповів глава американського автовиробника Майк Менлі.

Технічні подробиці про еко-версію позашляховика поки тримаються в секреті. Не виключено, що такий Wrangler запозичить силову установку у гібридної версії мінівена Chrysler Pacifica. Її склад включає 3,6-літровий атмосферний бензиновий двигун V6, електромотор і комплект літій-іонних акумуляторів на 16 кіловат-годин. За іншою версією, Jeep Wrangler PHEV отримає нову установку, в якій, проте, застосують ряд компонентів від Chrysler Pacifica.

Стандартний Jeep Wrangler нового покоління дебютував на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. Позашляховик зберіг рамну конструкцію, але при цьому отримав алюмінієвий кузов, завдяки чому маса автомобіля знизилася на 90 кілограмів.

Jeep Wrangler оснастили новим дволітровим чотирициліндровим турбомотором, який працює за схемою mild hybrid – в парі з стартер-генератором і 48-вольтовою електричною системою. Віддача агрегату склала 272 к.с. і 400 Нм крутного моменту.

Крім того, позашляховик буде доступний з 3,6-літровим атмосферним двигуном, що видає 285 сил і 353 Нм крутного моменту. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або восьмідіапазонний «автомат». Плюс до всього, в наступному році у позашляховика з’явиться версія з дизельним трилітровим мотором, характеристики якого поки не називаються.

Українські продажі Jeep Wrangler стартують у 2018 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook