Автоновини ЛА-2017

Subaru показала новий кросовер Ascent

Фото: Subaru

Компанія Subaru розсекретила новий восьмимісний кросовер Ascent. Прем’єра автомобіля відбулася в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі. Виробництво новинки налагодять на підприємстві в місті Лафайет (штат Індіана), повідомляє прес-служба компанії. На північноамериканському ринку продажі Subaru Ascent стартують на початку 2018. Новинку запропонують в чотирьох версіях: Base, Premium, Limited і Touring. Ціни на кросовер будуть починатися від 30 000 доларів.

Ascent став ідеологічним наступником моделі Tribeca. Водієві доступні трьохзонний клімат-контроль, інформаційно-розважальна система з 8,0-дюймовим сенсорним дисплеєм, аудіосистема Harman Kardon, а також комплекс систем допомоги на дорогах EyeSight.

Автомобіль побудований на платформі під назвою Subaru Global Platform. Це ж шасі використовують Impreza і Crosstrek. Довжина кросовера складає 4 998 мм, а ширина – 1 930 міліметрів. Розмір колісної бази новинки дорівнює 2890 міліметрів. Таким чином, Ascent став однією з найбільших машин Subaru в історії бренду. Дорожній просвіт новинки становить 220 міліметрів.

Кросовер отримав 2,4-літровий бензиновий мотор потужністю 260 кінських сил. Двигун працює спільно з варіатором. При повному завантаженні машина може буксирувати причіп масою до 2268 кілограмів.

Новий восьмимісний кросовер став п’ятою моделлю Subaru, яку збиратимуть на заводі в США. Зараз всі автомобілі, представлені в офіційних дилерських центрах України, Subaru виробляє виключно в Японії, а завод в США обслуговує тільки північноамериканський ринок.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook