Автоновини ЛА-2017

Infiniti показав новий QX50

Фото: Infiniti

Компанія Infiniti представила серійну версію кросовера QX50 нового покоління. Публічний дебют автомобіля відбудеться на автосалоні в Лос-Анджелесі, повідомляє прес-служба бренду. Продажі новинки в Європі повинні початися в 2018 році. Основним конкурентом кросовера стане BMW X3.

Довжина новинки становить 4 693 міліметра. Об’єм багажного відділення дорівнює 895 літрам. Кросовер отримав зменшену радіаторну решітку, видозмінений передній бампер, повітрозабірники іншої форми, а також інші бічні «спідниці». В цілому дизайн автомобіля мало чим відрізняється від свого прототипу, представленого на початку 2017 року на автосалоні в Детройті.

Машина оснащується новим 2,0-літровим бензиновим двигуном VC-Turbo з чотирма циліндрами. Потужність мотора становить 268 к.с. і 380 Нм крутного моменту. З таким агрегатом до 100 км / год новинка розганяється за 6,3 секунди. Максимальна швидкість – 230 км на годину.

Також новий QX50 отримав фірмову систему напівавтоматичного управління ProPilot. Електроніка здатна оперувати рульовим керуванням, утримуючи автомобіль на заданій смузі, а також контролювати акселератор і гальма. Функція ProPilot може працювати як на швидкісних магістралях, так і в умовах завантаженого міського трафіку.

У Україні нинішній Infiniti QX50 пропонується з єдиним бензиновим 2,5-літровим мотором V6, що видає 222 кінських сил. Двигун працює в парі з семиступінчастою автоматичною трансмісією. Ціни на кросовер починаються від 999 640 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook