Автоновини

Стартував випуск нового кроссовера Volvo XC40

Фото: Volvo

Компанія Volvo почала серійне виробництво компактного кросовера XC40. Новинка стала на конвеєр підприємства в бельгійському Генті, повідомляє прес-служба шведської марки.

Volvo XC40 був представлений в кінці вересня на спеціальному заході в Мілані. Кросовер став першим серійним автомобілем Volvo, побудованим на модульній архітектурі CMA, розробленої спільно з китайською фірмою Geely. Згодом це шасі стане основою для інших автомобілів з 40-ї серії, яка, як очікується включить седан і універсал.

Позашляховик буде пропонуватися з дволітровими надувними бензиновими і дизельними моторами сімейства Drive-e потужністю від 190 до 245 к.с., які можуть працювати як з шестиступінчастою “механікою”, так і з восьмідіапазонною механічною коробкою передач.

Плюс до всього, у новинки буде модифікація з гібридною силовою установкою, створеною на основі 1,5-літрового трьохциліндрового бензинового турбомотора. Не виключено, що в подальшому у моделі з’явиться і повністю електрична версія.

XC40 стане першою моделлю Volvo, для якої буде доступний абонентський сервіс Care by Volvo. Він передбачає довгострокову оренду автомобіля з введенням фіксованої щомісячної абонентської плати, яка дозволить зняти з клієнта навантаження у вигляді непередбачених витрат на ремонт і торгів під час покупки.

Залежно від регіону програма Care by Volvo буде включати в себе пакет консьєрж-послуг, таких як заправка, мийка та чистка салону, сервісне обслуговування або доставка товарів в автомобіль. Також власники XC40 отримають можливість віддалено передавати свій автомобіль друзям або родичам з використанням нової технології цифрового ключа.

Кросовер Volvo XC40 повинен з’явитися і в Україні. За попередніми даними, продажі новинки почнуться навесні 2018 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook