Автоновини

Кросовер Lamborghini Urus випробували на гоночній трасі

Фото: Lamborghini

Компанія Lamborghini опублікувала новий відеотизер свого першого кроссовера, відомого на даний момент під назвою Urus. У ролику показано, що позашляховик отримає спеціальний режим для їзди по швидкісних трасах під назвою Corsa («Гонка»).

Всього у Lamborghini Urus буде шість драйверськіх режимів. Крім Corsa, водій зможе переключитися на Sabbio (пісок), Strada ( «Шосе»), Sport ( «Спорт»), Terre ( «Грунт») і Neve (в перекладі з італійської – «Сніг»). Також в ролику демонструється екстер’єр новинки. Машина отримає агресивний дизайн, величезні повітрозабірники, спліттер і опуклі колісні арки.

Крім цього в ролику показаний салон майбутнього кросовера. Машину оснастять повністю цифровою приладовою панеллю – власна версія Audi virtual cockpit другого покоління, а також селектором вибору драйверськіх режимів. Також водієві буде доступна аудіосистема Bang & Olufsen і великий сенсорний дисплей.

Новинка буде оснащуватися 4,0-літровим бензиновим твін-турбо двигуном V8. Потужність агрегату складе 650 кінських сил. За попередніми даними, кросовер зможе розганятися з місця до 100 км / год за чотири секунди.

Такий мотор дозволить Urus боротися за звання найшвидшого серійного кросовера в світі. Приблизно через рік після запуску у кросовера повинна з’явитися версія з гібридною силовою установкою, яка стане першим подібним серійним автомобілем в лінійці Lamborghini.

Прем’єра першого в історії компанії Lamborghini серійного кросовера відбудеться 4 грудня нинішнього року в італійській Сант-Агата-Болоньєзе. У 2018 році автовиробник планує випустити близько 1000 кросоверів, а роком пізніше обсяг виробництва збільшать до 3500 автомобілів на рік. Ціни на автомобіль будуть починатися приблизно від 200 000 євро. Кросовер Lamborghini складе конкуренцію Porsche Cayenne нового покоління і Bentley Bentayga.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook