Автоновини

Karma Automotive оновить свій перший седан

Фото: Autocar

Компанія Karma Automotive, яка є спадкоємицею Fisker Automotive, що закрилася, почала дорожні випробування рестайлингової версії моделі Karma.

Спортивний седан тепер носить назву Karma Revero і оснащується тієї ж гібридною силовою установкою. Новинка буде продаватися в Європі і Азії і повинна скласти конкуренцію Porsche Panamera 4 E-Hybrid. Шпигунські фотографії з випробувань новинки були викладені Autocar.

Автомобіль оснастили сонячними батареями на даху, які, по завіреннях виробника, виробляють достатньо енергії, щоб приводити машину в рух. Від дорестайлігової моделі новинка буде відрізнятися суттєво доопрацьованим дизайном передньої і задньої частин кузова.

Всі технічні характеристики седана поки тримаються в секреті. До складу гібридної силової установки дорестайлінгової Karma Revero входить 2,0-літровий бензиновий двигун потужністю 260 к.с. і електромотор. На одній електротязі машина здатна проїхати до 80 кілометрів. До 100 км / год Karma Revero здатна розігнатися за 5,4 секунди.

У 2013 році компанія Fisker збанкрутувала і її покинув засновник – американський дизайнер Генрик Фіскер. Через рік активи фірми були викуплені китайською Wanxiang Group, а назва седана перетворилося в новий автомобільний бренд.

Крім каліфорнійського майданчика, Wanxiang побудує для Karma Automotivе завод в Китаї вартістю 375 млн доларів, який буде випускати 50 тис. автомобілів на рік.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook