Автоновини

Volkswagen представив седан Polo нового покоління

Фото: Volkswagen / Motor1

Американській підрозділ Volkswagen представив седан Virtus нового покоління, який на інших ринках, в тому числі українському, продається під назвою Polo Sedan. Чотирьохдверка офіційно дебютувала в Бразилії, де з’явиться у продажу в січні 2018 року, повідомляє Motor1. Пізніше автомобіль буде доступний в інших країнах.

Volkswagen Virtus побудований на модульній платформі MQB-A0 і розділив основні агрегати з європейським хетчбеком Polo, який дебютував влітку. Седан запозичив у п’ятидверки підвіску, рульове управління, лінійку двигунів і коробки передач.

Довжина седана склала 4,48 м, а розмір колісної бази дорівнює 2,65 м, що на 43 см і 8,5 см більше хетчбека відповідно. Розмір багажного відділення дорівнює 521 л – проти 300 л у хетчбека.На даний момент Volkswagen підтвердив для нового Virtus тільки один силовий агрегат. На початковому етапі седан буде пропонуватися з єдиним трициліндровим бензиновим турбодвигуном робочим об’ємом один літр, що розвиває 115 к.с. (Бензин) і 128 к.с. (Етанол).

В останньому випадку Polo здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 9,9 секунди, а його максимальна швидкість склала 194 км на годину.

Надалі буде доступний 1,6-літровий атмосферний агрегат потужністю близько 120 кінських сил. Базові версії седана будуть комплектуватися п’ятиступінчастою механічною коробкою, а для більш дорогих буде доступний шестидіапазонний «автомат».Базове оснащення седана включає ABS і систему стабілізації. Крім того, Virtus буде доступний з функцією допомоги при старті на підйомі, системою контролю тиску в шинах, а також з цифровою панеллю приладів діагоналлю 10,25 дюйма. Седан можна буде укомплектувати мультимедійним комплексом з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

У країнах Південної Америки продажі нового Volkswagen Virtus / Polo Sedan стартують в першому кварталі 2018 року. За попередніми даними, до інших ринків, включаючи Україну, седан добереться протягом того ж року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook