Автоновини

Оголошена дата прем’єри серійної версії семимісного кросовера Subaru

Фото: Subaru

Компанія Subaru покаже серійну версію нового семимісного кросовера 28 листопада на автосалоні в Лос-Анджелесі. Автомобіль отримав назву Ascent і надійде в продаж в США вже на початку наступного року.

На даний момент компанія вже опублікувала перше тізерне зображення новинки. Концепція дизайну екстер’єру машини носить назву Dynamic X Solid. Довжина автомобіля складе 5029 мм, а ширина – 1981 мм. Першу версію прототипу під назвою VIZIV 7 компанія показала в листопаді 2016 року на автосалоні в Лос-Анджелесі.

У модельному ряду японського бренду новинка стане наступником Tribeca. Виробництво машини буде налагоджено на заводі в місті Лафайет, штат Індіана. Новий кросовер буде оснащений трьома повноцінними рядами сидінь і стане істотно більше в порівнянні з Tribeca.

Всі технічні характеристики новинки поки тримаються в секреті. Не виключається, що серійна версія отримає 2,0-літровий бензиновий двигун. Потужність мотора складе близько 250 кінських сил.

Новий семимісний кросовер стане п’ятою моделлю Subaru, яку збиратимуть на заводі в США. Зараз всі автомобілі, представлені в офіційних дилерських центрах України, Subaru виробляє виключно в Японії, а завод в США обслуговує тільки північноамериканський ринок.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook