Автоновини

Mazda готує прем’єру «шістки» з турбодвигуном

Фото: Mazda

В кінці листопада на мотор-шоу в Лос-Анджелесі відбудеться прем’єра оновленої версії седана Mazda 6. Зокрема, «шістка» отримає змінену зовнішність, турбований двигун і нові електронні системи. Про це повідомляє прес-служба японської марки.

Оновлена ??Mazda 6 буде відрізнятися від попередника злегка модернізованою передньою частиною кузова з збільшеними колісними арками і радіаторними гратами, а також видозміненими фарами головного світла. Що стосується салону, то всередині з’явиться трохи інша центральна консоль і інший блок управління кліматичною системою.

Для седана стане доступний вдосконалений адаптивний круїз-контроль, завдяки якому, наприклад, автомобіль зможе самостійно повністю зупинятися, а потім автоматично відновлювати рух. Крім того, в список електронних «помічників» увійде модернізована система кругового огляду.

У лінійку двигунів оновленої Mazda 6 увійде 2,5-літровий бензиновий атмосферний двигун з безпосереднім уприскуванням пального, а також з системою деактивації половини циліндрів при малих навантаженнях.

Плюс до всього, седан буде пропонуватися c турбованим мотором аналогічного обсягу, який на даний момент встановлюється на великий кросовер CX-9. Віддача двигуна поки не називається.

У Україні нинішня Mazda 6 доступна з бензиновими моторами робочим об’ємом 2,0 і 2,5 літра, що видають 150 і 192 сили відповідно. Ціни на седан починаються від 655 000 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook