Автоновини Детройт-2018

Infiniti хоче привезти на мотор-шоу в Детройті концепт нового седана

Фото: Infiniti

Компанія Infiniti хоче привезти на мотор-шоу в Детройті, яке відкриється в січні 2018 році концепт нового седана. Про це повідомляє Car and driver з посиланням на главу дизайнерського відділу бренду Альфонсо Альбайса. Швидше за все, новинка стане новим флагманом компанії.

«У Детройті ми покажемо щось про цей предмет розмови (флагманський седан), який нам дуже подобається», – заявив топ-менеджер. Не виключається, що новинка отримає електричний двигун або гібридну силову установку.

Раніше Infiniti опублікувала перший дизайн-скетч невідомого автомобіля, прем’єра якого відбудеться в кінці листопада в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі. У компанії стверджують, що це буде «найдосконаліший автомобіль в історії Infiniti». Всі подробиці про новинку тримаються в секреті. Судячи з тізеру, це може бути кросовер або автомобіль з кузовом типу «shooting brake». Передбачається, що машину укомплектують гібридною або повністю електричною силовою установкою.

На цьому тижні компанія Infiniti представила оновлений позашляховик QX80. Прем’єра рестайлінгової версії найбільшої моделі японської марки відбулася в рамках мотор-шоу в Дубаї. Разом з рестайлінгом позашляховик отримав інші фари головного світла, нові грати радіатора, а також видозмінені задні ліхтарі. В цілому автомобіль вийшов схожий на концепт-кар QX80 Monograph, який дебютував в квітні на Нью-Йоркському автосалоні.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook