Автоновини

Найшвидший кросовер Jaguar показали на відео

Фото: Motor1

Машину оснастять 5,0-літровим бензиновим двигуном V8 з віддачею 570 кінських сил. З таким агрегатом кросовер зможе розігнатися до 100 км / год за 4 секунди.

Фотошпигунам вдалося зняти випробування спортивної модифікації кроссовера Jaguar F-Pace, яка отримає приставку SVR. Тести машини ведуться на трасі Нюрбургринг. Відповідний відеоролик був викладений виданням Motor1.

Кросовер отримає агресивний дизайн. Автомобіль укомплектують спойлером, великими повітрозабірниками, світлодіодною оптикою, масивними колісними дисками і спортивною вихлопною системою з чотирма патрубками.

Автомобіль побудують на платформі IQ [Al]. Машину оснастять 5,0-літровим бензиновим двигуном V8. Потужність мотора складе 570 кінських сил. З таким агрегатом кросовер зможе розігнатися до 100 км / год за 4 секунди. Таким чином F-Pace SVR стане найшвидшим автомобілем в своєму класі.

Максимальна швидкість новинки – 250 км на годину. Агрегат буде працювати спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Основними конкурентами машини стануть Porsche Macan Turbo і Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.

Jaguar F-Pace – перший кросовер в історії англійського бренду – надійшов у продаж на український ринок влітку 2016 року. Придбати автомобіль можна в п’яти комплектаціях: Pure, Prestige, Portfolio, R-Sport і S. Ціни на машину починаються від 1 618 685 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook