Автоновини

Chevrolet дав послухати звук 750-потужного двигуна трекового «Корвета»

Фото: Chevrolet

Найбільш екстремальна версія суперкара Chevrolet Corvette дебютує 12 листопада. Вартість трекового автомобіля складе 120 тисяч доларів.

Компанія Chevrolet опублікувала тизер найекстремальнішої модифікації суперкара Corvette – ZR1. У ролику, розміщеному в Instagram, можна почути звучання двигуна автомобіля.

No description necessary. #Corvette #Vette

Публикация от Corvette (@corvette)

Як стало відомо раніше, Chevrolet Corvette ZR1 оснастять модернізованим 6,2-літровим мотором V8 з приводним нагнітачем Eaton. Двигун розвиває 750 к.с. і 920 Нм крутного моменту. Агрегат здатний поєднуватися з семиступінчастою механічною коробкою передач, або з восьмідіапазонним «автоматом».

Трековий суперкар зможе прискорюватися з місця до 96 км / год менш ніж за три секунди, а його максимальна швидкість складає близько 340 км на годину. Дрегову дистанцію у чверть милі (402 м) такий «Корвет» буде проїжджати швидше 11 секунд.

Chevrolet Corvette ZR1 отримає карбоновий дах і аеродинамічний обвіс кузова, елементи якого теж виконані з композитних матеріалів. Плюс до всього, суперкар укомплектують легкосплавними колісними дисками і карбон-керамічними гальмівними механізмами.

Chevrolet Corvette ZR1 дебютує 12 листопада. Вартість трекового суперкара перевищить 120 000 доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook