Автоновини

Bentley побудує розкішний електрокар на базі Porsche

Фото: Bentley

Британська марка планує випустити чотирьохдверний електричний автомобіль, який побудують на базі Porsche Mission E.

Компанія Bentley планує випустити розкішний чотирьохдверний електрокар, в основу якого ляже платформа майбутнього електромобіля Porsche Mission E. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє видання Automobile Magazine.

Терміни появи розкішного електрокара Bentley поки не називаються. На даний момент лише відомо, що новинка може отримати назву Barnato – на честь британського автогонщика Вульфа Барнато, учасника групи автомобільних ентузіастів Bentley Boys.

Що стосується електрокара Porsche Mission E, то його серійна версія з’явиться в 2019 році. Прототип був укомплектований двома електричними моторами, розташованими на передній і задній осі. В сумі агрегати розвивають більше 600 кінських сил, завдяки чому Porsche Mission E здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,5 секунди.

Фото: Porsche Mission E

Максимальний пробіг без підзарядки акумуляторів склав близько 500 кілометрів (по європейському циклу NEDC). Запас батарей можна поповнити на 80% приблизно за півгодини за допомогою системи швидкої підзарядки.

Раніше повідомлялося, що першою повністю електричної моделлю Bentley стане родстер, який виконають за мотивами концептуального спорткара EXP 12 Speed ??6e, представленого в березні на Женевському автосалоні. За попередніми даними, серійний родстер отримає два електромотора, які будуть передавати тягу на обидві осі. Без підзарядки новинка зможе проїхати до 500 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook