Авто на єврономерах Автоновини

«Єврономери» влаштують «останню попереджувальну акцію»

В «Авто Євро Сила» на випад з боку ДФС, з подачі якої в Литві почали слідство про ввезення в Україну нерозмитнених авто, відреагували досить гостро. Там оголосили про чергові протести. Їх влаштують 10-11 листопада у всіх містах, де є представники цієї організації.

«Уряд починає підвищувати ставки в грі – роблять максимально боляче, щоб потім українці погодилися хоч на якісь умови. Вони намагаються тиснути на українців через судові позови, через ганебні звернення до інших урядів. Тому ми в кожній області і в кожному місті 10-11 листопада проведемо попереджувальну акцію біля офісів ДФС або районних адміністрацій. Подивимося, хто зможе натиснути і чия позиція буде сильніше. Це буде остання попереджувальна акція по всім областям. Це маленька коротка акція. Якщо нас не почують, далі ми будемо діяти досить жорстко, але в рамках чинного законодавства », – кажуть в АЕС.

Вимагають вони те ж саме, що і раніше. «Мінімум, на який ми згодні – прибрати обмеження з перепродажу автомобілів тільки Євро-5 – умовно, щоб українці могли купувати не тільки 2017 року випуску, а будь-які. Друге – прибрати акциз, тому, що автомобіль не є сигаретами або алкоголем. І третє – прибрати мито », – заявили власники «єврономерів».

 

ДЖЕРЕЛО: autonews.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook