Автоновини

Infiniti анонсувала прем’єру свого «найдосконалішого автомобіля»

Фото: Infiniti

Японська компанія покаже на мотор-шоу в Лос-Анджелесі абсолютно нову модель, яка стане «самим передовим автомобілем в історії Infiniti».

Infiniti опублікувала перший дизайн-скетч невідомого автомобіля, прем’єра якого відбудеться в кінці листопада в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі. У компанії стверджують, що це буде «найдосконаліший автомобіль в історії Infiniti».

Всі подробиці про новинку тримаються в секреті. Судячи з тизеру, це може бути кросовер або автомобіль з кузовом типу «shooting brake». Передбачається, що машину укомплектують гібридною або повністю електричною силовою установкою.

Раніше стало відомо, що 14 листопада Infiniti покаже на міжнародному автосалоні в Дубаї позашляховик QX80 наступного покоління. В опублікованих тізерах видно, що найбільша модель японської марки отримає риси концепт-кара QX80 Monograph, прем’єра якого відбулася в квітні на мотор-шоу в Нью-Йорку. Плюс до всього, модель наступного покоління отримає ряд стилістичних елементів від «молодших» кросоверів Infiniti – QX60 і QX30.

Раніше президент японського автовиробника Роланд Крюгер заявив, що новий Infiniti QX80 буде побудований на колишній платформі Nissan Patrol. Позашляховик буде комплектуватися тим же 5,6-літровим атмосферним агрегатом V8, який, ймовірно, піддасться модернізації. На моделі нинішнього покоління цей мотор, що працює в парі з семиступінчастим “автоматом”, видає 405 к.с. і 560 Нм крутного моменту.

Не виключено також, що лінійка двигунів поповниться за рахунок нового трилітрового твін-турбо агрегату V6, який використовується на оновленому седані Q50 і Q60 нового покоління. На цих автомобілях двигун здатний видавати 300 або 405 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook