Авто на єврономерах Автоновини

Назаренко про авто на єврономерах: Не платити податки і їздити на авто з бляхами – добре?

«Цьому фото більше 3-х років .. Березень 2014-го. Акція автомобілістів під Верховною Радою за скасування утилізаційного збору … У 2014-му році ми всі вийшли і перемогли! Утилізаційний збір був скасований!», — пише Генеральний директор Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко, у своєму блозі на Uainfo.

Коли мені не подобається якийсь податок, то я разом з колегами лобіюю його скасування (навіть виходячи під Верховну Раду), а не крисятничаю і не краду податки. Так тільки за останні роки ми з колегами стали ініціаторами скасування збору на першу реєстрацію авто, спецмита, утилізаційного і імпортного зборів, 13% надбавки до мита, збору до ПФ при повторній реєстрації, прибуткового податку при продажі не більше 1 авто в рік, мита на електрокари і т.п.

І далі я буду ініціювати скасування податків на авто імпорт, а не крисятничати і уникати їх сплати!

Чому ж неплатники податків, які в своєму житті не побудували навіть собачої будки, сміють нас з Вами повчати, що не платити податки і їздити на авто з бляхами – добре? Чому так засіли в деяких головах “совкові” принципи з СРСР мовляв “несун – не злодій, а годувальник” і злодійські принципи часів Януковича мовляв “податки платять тільки лохи, а правильні пацани податки не платять”?

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook