Автоновини Військова техніка

Президент України оглянув нові РСЗВ на шасі КрАЗ (відео)

У День ракетних військ і артилерії Президент України Петро Порошенко відвідав військовий полігон в Київській області, де оглянув новітні зразки озброєння.

Демонстрація новітніх зразків озброєння українських артилеристів в День їх професійного свята пройшли 3 листопада на одному з військових полігонів Київської області за участю Президента України Петра Порошенка.

Тут були показані і новітні РСЗВ. Глава держави зокрема оглянув РСЗВ «Верба» на шасі КрАЗ-6322-010 (6х6), яка є модернізацією БМ-21 «Град». Поруч також була продемонстрована новітня машина для транспортування і заряджання ракет РСЗВ – також на кременчуцькому шасі 6х6.

Петро Порошенко також оглянув реактивну систему залпового вогню «Ураган» (калібр 230 мм), яку встановили на повнопривідне шасі КрАЗ-6322 (6х6).

«В цілому лише за поточний рік Збройні сили України отримали понад 600 одиниць зразків артилерійського озброєння, більше 250 одиниць приладів нічного бачення і інших сучасних зразків озброєння», – проінформував глава держави.

За останні три роки «Укроборонпром» передав українській армії більше 4000 одиниць ракетно-артилерійського озброєння, серед яких самохідні артилерійські установки, системи реактивного залпового вогню, міномети, протитанкові ракетні комплекси, повідомляє офіційний сайт держконцерну.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook