Автоновини

Subaru випустила прощальну версію седана WRX STi

Фото: Subaru

У Великобританії продадуть 150 останніх примірників спортивного седана нинішнього покоління. Спецверсія отримала назву Final Edition.

Компанія Subaru випустила прощальну версію спортивного седана WRX STi, що отримала назву Final Edition. Новинка, тираж якої обмежать 150 екземплярами, буде продаватися у Великобританії.

Від стандартної моделі версія Final Edition відрізняється наявністю центрального диференціала з електронним управлінням і збільшеними гальмівними механізмами Brembo. Крім того, седан отримав видозмінений агресивніший бампер, а також великий задній спойлер. Стандартне обладнання новинки включило передні сидіння з підігріванням і вдосконалений мультимедійний комплекс з 5,9-дюймовим дисплеєм.

Subaru WRX STi оснащується 2,5-літровим турбомотором, що розвиває 300 к.с. і 407 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Седан здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 5,2 секунди.

У Великобританії Subaru WRX STi Final Edition оцінили в 33,9 тис. фунтів стерлінгів, що еквівалентно приблизно 1 169 550 млн гривень.

В кінці жовтня компанія Subaru представила на Токійському автосалоні концепт-кар Viziv Performance, покликаний дати уявлення про спортивні седани WRX і WRX STI наступного покоління.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook