X

Новий Mercedes A-Class сфотографували без камуфляжу

Фото: Autoevolution

Публічна прем’єра Mercedes-Benz A-Class наступного покоління відбудеться в березні 2018 року на Женевському автосалоні.

У розпорядженні видання Autoevolution виявилися шпигунські фотографії хетчбека Mercedes-Benz A-Class наступного покоління, на яких модель відображена практично без камуфляжу. Публічна прем’єра новинки відбудеться в березні наступного року на Женевському автосалоні.

Судячи по знімках, зовнішність хетчбека виконають в стилістиці концептуального седана Concept A, представленого навесні нинішнього року на Шанхайському автосалоні. Новий A-Class побудують на модульній архітектурі MFA з передньою підвіскою типу Макферсон і багатоважелем ззаду. Використання нового шасі дозволить найменшому «Мерседесу» трохи додати в розмірах, але в той же час стати легше попередника.

Лінійка двигунів включить новий 1,4-літровий бензиновий агрегат, розроблений спільно з компанією Renault. Крім того, хетчбек буде пропонуватися з доробленими колишніми 1,6- і 2,0-літровими агрегатами.

Базові двигуны будуть працювати в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, а для топових версій розроблять новий дев’ятидіапазонний “робот” з двома зчепленнями.

Топову AMG-модифікацію оснастять модернізованою «турбочетвіркою», що працює разом з 48-вольтовою системою, яка буде живити невеликий електромотор і турбіну на електричному приводі. Сумарна віддача агрегатів хот-хетча перевищить 400 кінських сил.

Пізніше Mercedes-Benz представить A-Class в кузові седан. Прем’єра такої модифікації повинна відбутися до кінця 2018 року. Передбачається, що седан буде багато в чому схожий з прототипом Concept A. Він був показаний в квітні на Шанхайському автосалоні і покликаний дати уявлення про компактний седан, який повинен встати на сходинку нижче за модель CLA.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post