Автоновини

Хот-хетч Skoda Fabia RS відродять у вигляді гібрида

Фото: Autocar

Концерн Volkswagen створить лінійку спортивних хетчбеків наступного покоління, в яких застосують електричні технології.

Концерн Volkswagen планує випустити лінійку спортивних хетчбеків нового покоління, в яких широко використовують електричні технології. Зокрема, компанія Skoda відродить компактний хот-хетч Fabia RS, який отримає гібридну силову установку. Про це повідомляє Autocar.

Створення подібних автомобілів є важливим кроком по переходу на автомобілі з повністю електричними установками. До 2025 року німецький концерн збирається продавати не менше повністю «зелених» машин щорічно.

Що стосується “зарядженої” версії Fabia, то вона може з’явитися не раніше ніж через два-три роки – після появи моделі наступного покоління. Як повідомлялося раніше, в 2019-2020 компанія Skoda почне активно застосовувати електричні технології в своїх автомобілях.

Так, до цього часу в лінійці чеської марки з‘явиться повністю електричний кросовер, а в подальшому вона поповниться компактним хетчбеком, для якого відродять назву Felicia, а також 300-потужним спорткаром.

Попередня Skoda Fabia RS оснащувалася 1,4-літровим бензиновим двигуном, що розвиває 180 кінських сил, який працює з семиступінчастою роботизованою коробкою з двома зчепленнями. Хетчбек здатний розганятися з місця за 7.3 сек, а його максимальна швидкість складає 225 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook