Автоновини

Піввікову еволюцію Honda Civic показали у 1,5-хвилинному відео

Фото: Honda

У відеоролику показали всі ключові модифікації хетчбека, який випускається з 1973 року по теперішній час.

На YouTube-каналі Donut Media опублікували відеоролик, в якому показано технічний і зовнішній розвиток хетчбека Honda Civic. Модель випускається вже протягом 44 років – з 1972 року по теперішній час.

Перше покоління Civic компектовалось 1,2-літровим бензиновим двигуном потужністю 50 к.с. – при цьому маса самого автомобіля не перевищувала 650 кілограмів. Компактна передньопривідна машина стала користуватися великою популярністю завдяки своїй надійності і невибагливості.

Майже за півстоліття випуску Honda Civic встигла змінити десть поколінь. В Європі нинішній хетчбек пропонується з бензиновим трициліндровим турбодвигуном об’ємом один літр потужністю 127 к.с., а також з 180-потужною 1,5-літровою “турбочетвіркою». Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або варіатор.

Крім того, у Honda Civic є «заряджена» модифікація Type R. Хот-хетч оснащується дволітровою «турбочетвіркою» потужністю 310 к.с., що працює в парі з шестиступінчастою автоматичною трансмісією. Такий автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,7 сек., а його максимальна швидкість складає 285 км на годину. На даний момент «Хонда» веде розробку хот-хетча наступного покоління.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook