Автоновини

Наступник Lamborghini Huracan стане гібридом

Фото: Lamborghini

Lamborghini Huracan наступного покоління з’явиться в 2022 році і стане першим гібридним суперкаром в історії італійської марки.

Суперкар компанії Lamborghini, який прийде на зміну суперкару Huracan, отримає гібридну силову установку з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі. Про це повідомляє видання Autocar.

На наступному Huracan застосують батареї нового покоління, які дозволять суттєво знизити масу автомобіля, а також дозволять йому пересуватися виключно на електротязі. Новинка з’явиться у 2022 року і стане першим гібридним спорткаром італійської марки.

При цьому гібридна силова установка Lamborghini вперше з’явиться на кросовері Urus, який дебютує до кінця нинішнього року. Спочатку новинка буде пропонуватися з чотирилітровим твін-турбо двигуном V8 потужністю близько 650 к.с., а комбінована силова установка стане доступна ближче до середини життєвого циклу моделі.

Раніше стало відомо, що компанія Lamborghini почала розробку серійної чотирьохдверною моделі, яка повинна дебютувати в 2021 році. У разі якщо проект буде реалізований, він може запозичити деякі стилістичні елементи у концепт-кара Estoque, який був представлений в 2008 році. Тоді розробка серійної версії цього прототипу була зупинена через початок глобальної економічної кризи.

Плюс до всього, Lamborghini планує випустити суперкар Aventdor наступного покоління, який збереже атмосферний двигун V12. У компанії відзначили, що у подібного мотора як і раніше «дуже великий потенціал».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook