Автоновини

Infiniti підготує до тюнінг-фестивалю SEMA 480-потужне купе Q60

Фото: Infiniti

На тюнінг-фестивалі SEMA в Лас-Вегасі дебютує експериментальна версія спортивного купе з допрацьованим мотором і аеродинамічним обвісом.

Компанія Infiniti і тюнінг-ательє AMS Performance анонсували прем’єру експериментальної 480-потужної версії купе Infiniti Q60, яка отримає назву Red Alfa. Прем’єра новинки відбудеться в Лас-Вегасі на тюнінг-фестивалі SEMA.

Концепт-кар, створений на базі серійного купе Q60 Red Sport 400, оснастять допрацьованим трилітровим твін-турбо двигуном V6. Віддача агрегату збільшиться з 405 к.с. і 475 Нм крутного моменту до 480 сил і 610 Нм.

Збільшення віддачі вдалося досягти завдяки використанню нових інтеркулерів, модернізованому впуску та випуску, а також завдяки перепрограмованому електронному блоку управління двигуном.

Судячи з опублікованого тізера, концептуальне купе буде відрізнятися від стандартного автомобіля аеродинамічним обвісом кузова, що включає задній спойлер.

У Україні звичайний Infiniti Q60 Sport з 405-потужний трилітровим мотором і семиступінчастою автоматичною коробкою передач коштує від 1 602 080 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook