Автоновини

Нову BMW M5 перетворили на автомобіль безпеки для мотогонок

Фото: BMW

Спортивний седан нового покоління отримав версію для обслуговування чемпіонату MotoGP. Крім того, баварська марка представила карбоновий кузовний обвіс для стандартної M5.

Компанія BMW представила спортивного седана M5 нового покоління, з якого зробили автомобіль безпеки для мотоциклетної гоночної серії MotoGP. Крім того, баварці представили набір аксесуарів з M-лінійки для стандартного M5.

Так, для седана буде доступна карбонова окантовка решітки радіатора, бічні «спідниці», задній дифузор і задній спойлер. Крім того, на автомобіль можна встановити новий титановий випуск.

Що стосується машини безпеки, то вона отримала спеціально розроблений передній спліттер, а в салоні з’явилися гоночні “ковші” від купе M4 GTS. На даху з’явилася світлодіодна мигалка. Автомобіль безпеки BMW M5 для MotoGP вперше з’явиться на публіці під час фінального етапу сезону в іспанській Валенсії, який пройде з 10 до 12 листопада.

Стандартний BMW M5 нового покоління дебютував у вересні на Франкфуртському автосалоні. Седан оснастили істотно модернізованим 4,4-літровим твін-турбо двигуном V8, що розвиває 600 к.с. і 750 Нм крутного моменту. Автомобіль здатний набирати першу “сотню” за 4,4 сек., А його максимальна швидкість обмежена 250 км на годину (без обмежувача – 350 км на годину).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook