Автоновини

На аукціоні продадуть родстер BMW Стіва Джобса

Фото: RM Sotheby's

Аукціонний будинок RM Sotheby’s виставить на торги спортивний родстер BMW Z8 2000 року випуску, що належав одному із засновників Apple.

Аукціонний будинок RM Sotheby’s виставить на продаж родстер BMW Z8 2000 р випуску, який належав одному із засновників компанії Apple Стіву Джобсу. За автомобіль планують виручити від 300 до 400 тис. доларів.

Машина була придбана Стівом Джобсом в жовтні 2000 року. Родстер став 67-м за рахунком екземпляром моделі, проданим баварською компанією своїм «цивільним» клієнтам. Примітно, що разом з автомобілем Джобс отримав кнопковий мобільний телефон фірми Motorola з логотипом BMW.

BMW Z8 оснащений 4,9-літровим агрегатом V8, який також встановлювався на седан M5 (E39). Двигун, що поєднується з шестиступінчастою механічною коробкою передач, розвиває 400 к.с. і 500 Нм крутного моменту.

Одометр родстера показує, що автомобіль проїхав не більше 25 тис. кілометрів. Під час своєї експлуатації спорткар «отримував найретельніше обслуговування і знаходиться у відмінному стані». Торги, на яких буде проданий BMW Z8 Стіва Джобса відбудуться на початку грудня в Нью-Йорку.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook