Автоновини

Ferrari модернізувала трековий гіперкар FXX-K

Фото: Ferrari

Трековий супергібрід отримав новий пророблений аеродинамічний обвіс, який приблизно на чверть ефективніше стандартного.

Компанія Ferrari представила модернізовану версію трекового супергібріда FXX-K, який отримав приставку Evo в назві. Інженерам вдалося значно поліпшити аеродинаміку автомобіля.

На максимальній швидкості Ferrari FXX-K Evo генерує 830 кг притискної сили, що на 23% більше стандартного FXX і на 75% більше звичайного дорожнього LaFerrari. Аеродинамічні показники збільшилися завдяки використанню модернізованого переднього і заднього бампера, додатковим повітрозабірникам перед передніми колесами, а також вихровим генераторам на днищі автомобіля.

Плюс до всього, трековий гіперкар отримав нове фіксоване масивне антикрило і регульований задній спойлер. Нарешті, інженери з Маранелло перенастроїли підвіску автомобіля.

Про доопрацювання в області силових агрегатів і трансмісії не повідомляється. Ferrari FXX – K комплектується гібридною установкою, що включає 6,3-літровий двигун V12, електромотор, блок акумуляторів і семиступінчасту роботизовану коробку з двома зчепленнями. В сумі агрегати видають 1050 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook