Автоновини

Офіційно в Україні відкривається новий автомобільний завод

Нарешті прийшов перший інвестор в автомобільний сегмент за довги роки. У селі Кожичі Яворівського району на Львівщині відкрили завод «Бадер-Аунде». Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Згідно з повідомленням, новий завод став спільним проектом німецьких інвесторів Bader GmbH, який вже має дві виробничі площадки з пошиття шкіряних чохлів для авто у Львівській області (в Кожичі і Городку), і компанії Aunde, що спеціалізується на виготовленні чохлів для авто з текстилю.

Інвестиції в новий завод вже склали 146 млн грн.

«Наша спеціалізація — пошив автомобільних сидінь марки AUDI. Плануємо проводити більше 1 тис. готових комплектів, що відповідає одному авто в день. Понад 3,5 тис. співробітників працює у всій структурі компанії «Бадер», а саме тут створять 800 робочих місць. Сумарна інвестиція в цей об’єкт — 10 млн євро, з яких більше 2 млн євро — вартість німецького обладнання », — цитує прес-служба ОДА керівника «Бадер-Аунде Україна» Андрія Павлуню.

За словами топ-менеджера, в перспективі новостворений проект планує розширити модельний ряд авто і виконувати замовлення для автовиробників Daimler (Mercedes-Benz) і Skoda.

Як повідомлялося, в листопаді 2016 року було відкрито завод «Бадер Україна» в селі Кожичі, який став другим виробничим майданчиком у Львівській області, і сьогодні на ньому працює 1700 осіб.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook