Автоновини

В Україні масово розкуповують найдорожчі позашляховики – відомо хто і чому

За останні кілька місяців продажі розкішного позашляховика Bentley Bentayga в Україні різко зросли. На тлі загального падіння українського авторинку, дорогі машини, навпаки, стали купувати більш охоче. Звичайно, Bentley Bentayga, вартість якого становить близько півмільйона доларів США, не по кишені більшості українців, зате заможні люди все частіше віддають перевагу саме цій моделі.

Найцікавіше, автомобілі купують не тільки в столиці, але і в обласних центрах. За скромними оцінками, по дорогах України вже пересувається близько півсотні елітних позашляховиків Bentley Bentayga, хоча зовсім недавно їх кількість ледве сягала трьох десятків. Є в Україні і власники кількох примірників Bentley Bentayga першої лімітованої серії.

Днями по одному новому Bentley Bentayga зареєстрували в Запоріжжі та Полтаві. Власники таких дорогих автомобілів можуть спокійно придбати для «залізного коня» «красивий» номерний знак. Так в Запоріжжі, один з позашляховиків Bentley Bentayga раніше мав реєстраційний номер «АР7777ЕС», але з недавніх пір на автомобілі з’явився новий номер «АМ7777СО». Треба думати, що власнику не сподобалися літери на номерному знаку, і він вирішив їх замінити.

Слід нагадати, що Bentley Bentayga найшвидший і дорогий позашляховик в світі.

 

ИСТОЧНИК: autotheme.info

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook