Автоновини

Citroen припинить випуск хетчбека C4

Фото: Citroen

Виробництво Citroen C4 завершиться через кілька місяців. Місце хетчбека в модельному ряду французької марки займе оновлений C4 Cactus.

Компанія Citroen найближчим часом припинить випускати компактний хетчбек C4. Про це з посиланням на главу французького автовиробника Лінду Джексон повідомляє видання Auto Express.

Модель C4 буде замінена в лінійці Citroen оновленим C4 Cactus, який дебютував у четвер, 26 жовтня. Після рестайлінгу компактний кросовер став більше нагадувати хетчбек C-класу ніж позашляховик. У Citroen заявили, що в цьому сегменті C4 Cactus буде основною моделлю французької компанії принаймні найближчі три роки.

Оновлений Citroen C4 Cactus з’явиться у продажу ближче до літа наступного року. Він стане першим автомобілем Citroen на європейському ринку, який почне оснащуватися інноваційною підвіскою Progressive Hydraulic Cushions. В її амортизаторах додатково використовуються два гідравлічних стоппера – обмежувач ходу відбою і обмежувач ходу стиснення. Як відзначають в компанії, завдяки такій технології під час їзди створюється відчуття «польоту на килимі-літаку».

Лінійка двигунів включила новий бензиновий 1,2-літровий трициліндровий агрегат потужністю 130 к.с., що працює з шестиступінчастою “механікою”. Крім того, з літа наступного року буде представлений 120-потужний дизельний агрегат, що поєднується з автоматичною коробкою. У моторну гамму також увійшли колишні двигуни: 1,2-літровий бензиновий мотор потужністю 80 і 110 сил, а також 100-потужний дизель об’ємом 1,6 літра.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook