Автоновини Женева-2018

AMG-версію нового Mercedes-Benz A-Class вперше помітили на тестах

Фото: Autocar

Новинку укомплектують 2,0-літровим бензиновим двигуном з чотирма циліндрами і наддувом. Потужність двигуна перевищить 400 кінських сил.

Фотошпигунам вперше вдалося зняти «заряджену» версію хетчбека Mercedes A-Class під час тестів. Знімки новинки були викладені виданням Autocar. Автомобіль отримає назву A45 і буде розроблений підрозділом AMG. Прем’єра машини відбудеться в 2019 році. Основними конкурентами новинки називаються Audi RS3 і BMW M2.

Судячи з шпигунських фотографій, машина отримає фірмову решітку Panamericana, яка встановлюється на AMG-моделі і агресивні бампери. А45 по габаритам буде перевершувати нинішнє покоління моделі. Для зниження ваги автомобіля багато деталей будуть виконані з алюмінію.

Новинку укомплектують 2,0-літровим бензиновим двигуном з чотирма циліндрами і наддувом. Потужність двигуна перевищить 400 кінських сил. Агрегат працюватиме спільно з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. До 100 км/год автомобіль зможе розігнатися менш ніж за 4 секунди. Таким чином, A45 AMG повинен стати найпотужнішим серійним хэтчбеком у світі.

Нинішня флагманська модель A45 AMG оснащується 2,0-літровим бензиновим турбодвигуном. Віддача двигуна становить 381 к.с. і 475 Нм крутного моменту. До 100 км / год автомобіль розганяється за 4,2 секунди.

Стандартну версію A-Class нового покоління представлять навесні наступного року. Першим на автосалоні в Женеві в березні 2018 році дебютує автомобіль в кузові хетчбек. Машину побудують на модифікованій платформі Daimler MFA. Машина за габаритними розмірами перевершить свого попередника. При цьому це не повинно позначитися на вазі хетчбека. Лінійка двигунів включить новий 1,4-літровий бензиновий агрегат, розроблений спільно з компанією Renault.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook