Автоновини

Citroen C4 Cactus отримав нову підвіску і потужніші двигуни

Фото: Citroen

Французька компанія представила оновлений компактний кросовер C4 Cactus, який вперше зазнав серйозну модернізацію.

Компанія Citroen представила рестайлінговий кросовер C4 Cactus, який зазнав перше серйозне оновлення з часів своєї прем’єри в 2014 році. Модель отримала два нових топових двигуна, а також інноваційну підвіску Progressive Hydraulic Cushions. Про це повідомляє Autocar.

Після фейсліфта новинка стала зовні більше нагадувати традиційний хетчбек, ніж компактний кросовер. Фірмові повітряні капсули Airbump, покликані захищати кузов від незначних сутичок, перемістилися з дверей на нижні боковини кузова.

Крім того, автомобіль отримав видозмінену передню оптику з новими блоками світлодіодних денних ходових вогнів. Ззаду з’явився інший бампер і нові горизонтальні ліхтарі.

Рестайлінговий Citroen C4 Cactus стане першим автомобілем французької марки, який почне пропонуватися на європейському ринку з інноваційної підвіскою Progressive Hydraulic Cushions. В її амортизаторах додатково використовуються два гідравлічних стоппера – обмежувач ходу відбою і обмежувач ходу стиснення. Як відзначають в компанії, завдяки такій технології під час їзди створюється відчуття «польоту на килимі-літаку».

Лінійка двигунів включила новий бензиновий 1,2-літровий трициліндровий агрегат потужністю 130 к.с., що працює з шестиступінчастою “механікою”. Крім того, з літа наступного року буде 120-потужний дизельний агрегат, що поєднується з автоматичною коробкою. У моторну гамму також увійшли колишні двигуни: 1,2-літровий бензиновий двигун потужністю 80 і 110 сил, а також 100-потужний дизель об’ємом 1,6 літра.

До списку доступних електронних “помічників” увійшла система стеження за рядністю руху, контролю ” мертвих” зон, функція розпізнавання дорожніх знаків, а також система автоматичного екстреного гальмування.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook