Автоновини Токіо-2017

Zagato перетворить віртуальний суперкар в справжній автомобіль

Кузовне ательє представило на Токійському автосалоні суперкар IsoRevolta Vision для гри Gran Turismo Sport. При цьому італійці планують випустити від двох до п’яти справжніх автомобілів.

Італійське кузовне ательє представило на Токійському автосалоні «віртуальний» суперкар IsoRevolta Vision, який призначений для гоночного симулятора Gran Turismo Sport, що вийшов на платформі PlayStation 4. При цьому в компанії заявили про намір випустити від трьох до п’яти справжніх автомобілів.

Новинка названа в честь класичного розкішного купе Iso Revolta середини 60-х років минулого століття, зовнішність якого була розроблена Bertone. Оригінальний автомобіль оснащувався 5,4-літровим восьмициліндровим двигуном від Chevrolet Corvette.

В Zagato стверджують, що, дивлячись на машину «можна простежити всю еволюцію автомобільного дизайну за останні 100 років». Зараз в компанії зайняті пошуком потенційних клієнтів, які б зацікавилися купівлею автомобіля.

За попередніми даними, маса справжнього суперкара складе близько 1130 кілограмів. Zagato IsoRevolta оснастять 6,2-літровим компресорним двигуом від сучасного Chevrolet Corvette, перенастроєним фахівцями компанії Callaway. Двигун буде видавати близько 1000 кінських сил. Суперкар зможе набирати першу “сотню” за 2,7 секунди, а його максимальна швидкість складе 365 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook