Автоновини Токіо-2017

Toyota представила свій перший позашляховий фургон

Фото: Autoexpress / Toyota

Автомобіль отримав чотири посадкових місця, 20-дюймові колісні диски і розсувні двері. Tj Cruiser виконаний в стилі позашляховика FJ Cruiser.

Компанія Toyota представила на мотор-шоу в Токіо незвичайний концепт під назвою Tj Cruiser. Автомобіль являє собою позашляховий фургон. Назва машини походить від слів Toolbox ( «ящик для інструментів») і joy ( «задоволення»). Автомобіль вже зібрав численні позитивні відгуки на автосалоні, що може вплинути на рішення японського бренду відправити новинку у виробництво.

«Ця модель – концептуальний автомобіль. У нас немає планів запустити його в продаж. Ми хотіли б розповісти про свої задуми відвідувачам Токійського автосалону. Ми хочемо подивитися на реакцію публіки на дизайн цього прототипу », – заявив один з керівників підрозділу з планування бізнесу Toyota, Май Такеучі. Він підкреслив, що в майбутньому вони можуть відправити цей автомобіль в серію.

Машина побудована на платформі TNGA. Довжина прототипу становить 4300 мм, а ширина – 1775 міліметрів. Автомобіль отримав чотири посадкових місця, 20-дюймові колісні диски і розсувні двері. Tj Cruiser виконаний в стилі позашляховика FJ Cruiser.

Завдяки прибираємим заднім сидінням, машина може перевозити великогабаритні предмети – наприклад, велосипеди або дошки для серфінгу. На капот і дах Tj Cruiser нанесено спеціальне покриття, яке захищає його від подряпин.

Новинка отримала гібридну силову установку. До її складу входить 2,0-літровий бензиновий двигун. Решта всіх технічних характеристик поки тримаються в секреті.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook