Автоновини Токіо-2017

Suzuki показала в Токіо позашляховик з відкритим верхом

Фото: Autocar / Suzuki

Дизайн машини нагадує позашляховик Suzuki X-90, який був представлений в 90-х роках. Новинку оснастили чотирма електромоторами, які розташувалися в кожному з коліс.

Компанія Suzuki представила на Токійському автосалоні компактний позашляховик під назвою e-Survivor. Концепт-кар покликаний дати уявлення про майбутні автомобілі японської марки. Автомобіль з відкритим верхом отримав надлегку рамну конструкцію. Прототип відрізняється величезними колісними арками, прозорими дверима, і надвисоким дорожнім просвітом. Дизайн машини нагадує позашляховик Suzuki X-90, який був представлений в 90-х роках.

Новинку оснастили чотирма електромоторами, які розташувалися в кожному з коліс. Однак інші технічні характеристики машини залишаються невідомими. Плюс до всього, прототип отримав широку цифрову приладову панель, також проекційний дисплей, куди виводиться актуальна інформація про роботу систем автомобіля.

Таку ж рамну конструкцію в майбутньому отримає позашляховик Suzuki Jimny наступного покоління. Передбачається, що модель стане більше попередника, але при цьому збереже характерний незграбний силует кузова, рамну конструкцію і повний привід.

Решта всіх технічних характеристик нового Jimny поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, в моторну гамму автомобіля увійде бензиновий 1,7-літровий двигун. Також не виключається поява 1,2-літрового атмосферника.

Ще однією токійській прем’єрою Suzuki повинен стати кей-кар Xbee. В майбутньому японці обіцяють підготувати і серійну версію автомобіля. Прототип Xbee побудували на базі ультракомпактного кросовера Hustler. Довжина новинки становить 3760 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2435 міліметрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook