Автоновини Токіо-2017

Honda випустила електричний спорткар

Фото: Autocar/Honda

Спорткар отримав класичний силует кузова з ретро-елементами, довгий капот, систему заднього приводу і інноваційну силову установку. Запас ходу у новинки складе близько 240 кілометрів.

Компанія Honda розробила електричний спорткар під назвою Sports EV. Публічна прем’єра концепту відбулася на автосалоні в Токіо. Прототип в майбутньому отримає серійну версію, яка буде представлена ??в 2019 році, і практично не буде відрізнятися від концепту по дизайну. Не виключається, що така машина надійде в продаж під відродженою назвою S2000. У самій компанії підкреслили, що новинка розроблена для того, щоб водій «усвідомив радість водіння і почуття єдності з автомобілем».

Довжина машини становить 3895 міліметрів. Спорткар отримав класичний силует кузова з ретро-елементами, довгий капот, систему заднього приводу і інноваційну силову установку, подробиці про яку поки тримаються в секреті. У машини відсутні традиційні дзеркала заднього виду, замість них новинка використовує спеціальні камери, які транслюють зображення на дисплей в салоні. Ручки дверей у концепту приховані в стійках кузова.

За неофіційними даними, запас ходу у новинки складе близько 240 кілометрів. У компанії вважають, що таких показників цілком достатньо для їзди в міських умовах.

Новинку оснастили ліхтарями квадратної форми, двома посадочними місцями і великим дисплеєм мультимедійної системи. Також не виключається, що серійна версія автомобіля отримає напівавтономну систему управління.

Виробництво спорткарів Honda S2000 почалося в квітні 1999 року. У 2003 році автомобіль піддався рестайлінгу. У 2009 році виробництво було припинено. За свою кар’єру ця модель виграла досить багато нагород, так як крім яскравого зовнішнього вигляду вона відрізнялася ще й мотором, який до сих пір здатний дивувати своїми характеристиками (237 к. с. при обсязі 2,2 літра).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook