Автоновини

Дизайн серійного кросовера BMW X2 розсекретили до прем’єри

Фото: Top-Rider

Основними ринками для BMW X2 стане Європа, Північна Америка і Китай. Автомобіль побудують на платформі передньопривідною UKL, яка вже лежить в основі молодшого кросовера BMW X1, моделей 2-Series Active Tourer.

Зображення серійної версії нового кросовера BMW X2 витекли в мережу. Фотографії машини були опубліковані корейським виданням Top-Rider. Офіційно розсекретити машину німецька компанія планує через кілька годин. Публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні в Лос-Анджелесі в грудні. За іншою інформацією, публіці машину вперше покажуть в січні 2018 року на мотор-шоу в Детройті.

Судячи по знімках, дизайн X2 практично повністю повторює однойменний концепт, який був представлений на автосалоні в Парижі в минулому році. Від прототипу новинка відрізняється спортивними бамперами і видозміненою оптикою. Крім того, змінилася лінія скління заради поліпшення оглядовості. Машина отримає короткі звіси, різко скошений кут задніх дверей і високо посаджений капот. У салоні кросовера встановлять кермо від M Sport, окремий екран мультимедійного комплексу і фірмову «шайбу» системи iDrive.

Автомобіль побудують на платформі передньопривідної UKL. Ця архітектура вже лежить в основі молодшого кросовера BMW X1, моделей 2-Series Active Tourer і Grand Tourer. Згодом на цьому шасі створять хетчбек 1-Series, купе і кабріолет 2-Series наступного покоління. За габаритними розмірами машина буде трохи перевершувати X1.

Опціонально буде доступна і повнопривідна модифікація X2. За попередніми даними, лінійка двигунів BMW X2 включить дволітрові дизельні турбоагрегати потужністю 150, 190 і 230 кінських сил. Двигуни зможуть поєднуватися з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з автоматичною трансмісією.

Бензинова гамма буде представлена ??єдиним 192-потужним агрегатом робочим об’ємом 2,0 літра. Надалі у X2 повинна з’явитися і більш потужна версія з таким же двигуном, але форсованим до 300 сил.

Випуск кросовера налагодять на підприємстві в Регенсбурзі, де зараз проводиться випуск нинішнього X1. Модель буде конкурувати з Audi Q2 і Volvo XC40. Ціни на модель будуть названі пізніше. Основними ринками для BMW X2 стане Європа, Північна Америка і Китай.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook