Автоновини Токіо-2017

Toyota показала водневий мінівен

Фото: Toyota

У рух концепт приводиться за допомогою водневої силової установки. Запас ходу у Fine-Comfort Ride становить 1000 кілометрів.

Компанія Toyota розсекретила мінівен Fine-Comfort Ride. Публічний дебют прототипу відбудеться на автосалоні в Токіо 25 жовтня, повідомляє прес-служба бренду. Автомобіль отримав шість посадочних місць і розсувні двері.

Довжина машини становить 4 830 мм, а ширина – 1 950 мм. Розмір колісної бази дорівнює 3 450 мм. Прототип укомплектували панорамним дахом і повністю цифровою панеллю приладів.

У рух концепт приводиться за допомогою водневої силової установки. Запас ходу у Fine-Comfort Ride становить 1000 км. Інші технічні характеристики машини поки не називаються.

На автосалоні в Токіо Toyota представить незвичайний концепт під назвою Tj Cruiser. Назва машини походить від слів Toolbox ( «ящик для інструментів») і joy ( «задоволення»). Автомобіль являє собою позашляховий фургон. Завдяки прибираємим заднім сидінням машина може перевозити великогабаритні предмети – наприклад, велосипеди або дошки для серфінгу. На капот і дах Tj Cruiser нанесено спеціальне покриття, яке захищає від подряпин.

Ще однією прем’єрою японського бренду на мотор-шоу стане концептуальний електрокар під назвою Concept-i Ride, який відрізняється сверхмалими габаритами. Машина отримала двері, що відкриваються вгору і призначена для людей з обмеженими можливостями. Автомобіль отримав два посадкових місця і спеціальний відсік для зберігання інвалідного крісла. Машина отримала незвичайний дизайн, розробкою якого займалася студія Calty Design Research Toyota.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook