Автоновини

КрАЗ в дії: Національна гвардія вивела на охорону Урядового кварталу понад 50 одиниць техніки.

Навколо Верховної Ради і Урядового кварталу, які сьогодні взяті під посилену охорону, розташувалося близько 50 одиниць техніки Національної гвардії. Вся техніка – нова і закуповувалася за останні 3 роки, повідомляє Autoconsulting.

Основний транспорт нацгвардійців – це автобуси Еталон А148 з тонованими вікнами, а також транспорт поменше – автобуси ПАЗ і Богдан.

Особовий склад їздить на КрАЗ-5233 з пасажирським кунгом. У таких спецавтомобілях, оборудованних вікнами з захисними решітками, дислокуються бійці НГ, екіпірування, а також є відсіки для затриманих. На вигляд, такі КрАЗи нагадують “автозаки”, але у них інша функція. Захищений автомобіль не тільки підвозить особовий склад до масових акцій протесту, але і в разі необхідності, такими важкими вантажівками можна перегородити (зонувати) простір. Всього під Верховною Радою перебуває 20 КрАЗів.

Крім того, на озброєнні Національної Гвардії є і армійські МАЗ-5316 і МАЗ-6317. Ці автомобілі з тентованим кузовом призначені для перевезення особового складу і екіпіровки. Крім того, в арсеналі НГ також є “пасажирський” малотонажний Isuzu, який нагадує цивільну вантажівку і навіть забарвлений в цивільні кольори. Визначити його приналежність до Національної Гвардії можна лише за номерними знаками і символіці на кабіні.

Броньованої спецтехніки у видимій частині дислокації автотранспорту поки помічено не було.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook