Автоновини

Seat відмовився оголосити назву нової моделі через кризу в Каталонії

Фото: Seat

Ім’я найбільшого кроссовера Seat повинні були назвати 15 жовтня, однак церемонію відклали у зв’язку з конституційною кризою через референдум.

Компанія Seat вирішила перенести терміни оголошення назви своєї нової моделі в зв’язку з конституційною кризою через референдум в Каталонії. Про це пише Automotive News.

Автовиробник, що базується в каталонському місті Марторель, повинен був повідомити ім’я нового среднеразмерного кросовера 15 жовтня. Однак в компанії прийняли рішення відкласти церемонію в зв’язку з останніми подіями в Каталонії, оскільки на даний момент «іспанська преса сконцентрована виключно на події навколо політики». Тому Seat вирішив оголосити назву новинки в «більш відповідний час».

У червні марка Seat запустила кампанію #SeatSeekingName, в рамках якої вона попросила своїх прихильників допомогти придумати ім’я для нового семимісного кросовера. Найменування автомобіля традиційно повинне відповідати географічним об’єктам Іспанії. Крім того, назва кросовера повинна легко вимовлятися і писатися на різних мовах світу.

У вересні на Франкфуртському автосалоні Seat назвав шорт-лист потенційних назв для свого нового семимісного кросовера. Список можливих назв для нового позашляховика включив найменування: Alboran, Aranda, Avila і Tarraco.

Майбутній кросовер стане найбільшою серійною моделлю в історії іспанської марки. В основу позашляховика ляже модульне шасі концерну Volkswagen – MQB A2. Новинка буде пропонуватися як з п’яти-, так і з семимісцевим салоном.

Моторна гамма включить чотирициліндрові бензинові і дизельні мотори, які будуть поєднуватися з механічною коробкою або з «роботом» DSG з двома зчепленнями. Офіційна прем’єра кросовера відбудеться до кінця нинішнього року, а його продажі стартують в 2018 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook