Автоновини

Перший електрокар Porsche вивели на Нюрбургрінг

Фото: Autoexpress

Серійний електричний автомобіль німецької марки з’явиться в 2019 році. Модель буде пропонуватися з моторами різної потужності. Віддача топового агрегату перевищить 600 кінських сил.

Компанія Porsche почала тестувати на Нюрбургринзі перший в своїй історії серійний електрокар, який дебютує в 2019 році. Фотографії тестового прототипу новинки опублікувало видання Auto Express.

Судячи по знімках, товарний електричний спорткар збереже основні стилістичні риси прототипу Mission E, представленого 2015 року на Франкфуртському автосалоні. Основною відмінністю стануть стандартні задні двері, які замінять задніпетельні двері концепт-кара, що відкривалися проти напрямку руху.

Прототип Porsche Mission E був укомплектований двома електричними двигунами, розташованими на передній і задній осі. В сумі агрегати розвивають більше 600 кінських сил, завдяки чому Porsche Mission E здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,5 секунди.

Максимальний пробіг без підзарядки акумуляторів склав близько 500 кілометрів (по європейському циклу NEDC). Запас батарей можна поповнити на 80% приблизно за півгодини за допомогою системи швидкої підзарядки.

За попередніми даними, серійний Porsche Mission E буде пропонуватися з моторами різної потужності і акумуляторами різної ємності. Модифікації можна буде відрізнити по фірмовим позначенням, наприклад, S і GTS.

Раніше повідомлялося, що ціни на перший електрокар Porsche будуть починатися приблизно від 90 тис. євро. Таким чином, «зелений» спорткар виявиться не дорожче базової версії моделі Panamera.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook