Автоновини

Перший автомобіль Mitsubishi перетворять на гібрид

Фото: Mitsubishi

Автомобіль побудують на платформі Outlander PHEV і оснастять гібридною силовою установкою. До її складу увійде 2,0-літровий бензиновий двигун та два електромотора.

Компанія Mitsubishi прийняла рішення відродити свою першу в історію модель під назвою A. Виробництво цієї машини стартувало в 1917 році і було завершено в 1921 через низький попит на дрібносерійні автомобілі в Японії. Також в проекті взяло участь тюнінг-ательє West Coast Customs. Прем’єра новинки запланована на 6 листопада.

Машини випустять спеціально до 100-річного ювілею Mitsubishi A. Автомобіль побудують на платформі Outlander PHEV і оснастять гібридною силовою установкою. До її складу увійде 2,0-літровий бензиновий двигун та два електромотора. Новинка отримає систему електронного розподілу моменту Super All-Wheel Control і передові функції безпеки.

Оригінальний Model A конструктивно повторював Ford T. Автомобіль оснащувався чотирициліндровим двигуном об’ємом 2,8 літра. Потужність агрегату становила 35 кінських сил.

Найближчою українською прем’єрою Mitsubishi стане компактний кросовер Eclipse Cross. Продажі цієї машини заплановані на початок наступного року. Кросовер зберіг купеподібний стиль концепту Mitsubishi XR-PHEV 2013 року. Над зовнішністю нової моделі працював дизайнер Цунехіро Кунімоті, який раніше був зайнятий в компанії Nissan і брав участь в розробці кросовера Juke.

В Європі автомобіль оснащується 1,5-літровим бензиновим двигуном з безпосереднім уприскуванням і турбонаддувом. Потужність агрегату становить 163 кінських сили. Мотор працює в парі з 6-ступінчастою коробкою передач або варіатором.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook